portfolio

Liedon Kukka ja Puutarha - kotisivut

May 06, 2019

Tein Liedon Kukka ja Puutarhalle kotisivut.

Lammenkorven multajaloste - kotisivut

May 06, 2019

Tein Lammenkorven multajaloste - Ali-yhtiöt Oy:lle kotisivut.

Someron Huoltomestarit - kotisivut

May 06, 2019

Tein Someron Huoltomestareille kotisivut.

graafinen suunnittelu

January 11, 2019

Tein Liedon Marttayhdistykselle heidän juhlaansa kutsun ja 3-osaisen ohjelmalehtisen. Teksti oli valmiina ja noudatin Marttayhdistyksen graafista ohjeistusta logo, tekstin ja värien suhteen.

Video

August 29, 2018

Markkinointiassistentin koulutuksen työharjoittelussa Flör Kukka & Puutarhassa tein yritykselle videon kukkasidonnasta. 
Videon sekä still kuvat olen kuvannut canon 6D järjestelmäkameralla ja videon olen tehnyt Adobe Premiere - ohjelmalla. 

Kirjan taittotyö

December 14, 2017

Olen tehnyt indesignilla taittotyön 146 sivuiseen kirjaan: Olipa kerran kyläkoulu... Saukonojan koulu 1927-2017

Saukonojan kyläkoulu täytti 90 vuotta vuonna 2017 ja sen historiasta tehtiin kirja.

Käsikirjoitus Elisa Kastu
Toimitus Roope Lipasti
Kustannus Saukonojan kyläyhdistys ry

Saukonojan kyläyhdistyksen nettisivut ja tiedottaminen

December 14, 2017

Toimin Saukonojan kyläyhdistyksen tiedottajan roolissa ja olen tehnyt kyläyhdistyksellemme kotisivut www.saukonoja.fi, facebooksivut www.facebook.com/saukonojanky sekä instagram tilin www.instagram.com/saukonoja_lieto, joita kaikkia päivitän.

Taitan InDesign -ohjelmalla myös kyläyhdistyksen postilaatikoihin jaettavan tiedotteen, joka tehdään 2-3 kertaa vuodessa.

Kyläyhdistys järjestää myös erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, joita olen ollut mukana järjestämässä muiden hallituksen jäsenien kanssa. Yleensä kerran vuodessa on ollut talvella talvirieha, kesän alussa kesätapahtuma sekä loppukesällä Latotanssit sekä välillä myös muita pienempiä tapahtumia.

Omat nettisivut

December 14, 2017

Olen totauttanut omat nettisivut Wixillä. Sivuilta löytyy paljon erilaisia komponentteja, kuten sosiaalisenmedian painikkeet, yhteydenottolomake, kuvagalleria ja blogi.

Meriverkostot 2017

December 14, 2017

Timali, Rasekon aikuisopisto – markkinointiassistentit

Koulun kautta yhteistyössä Naantalin kaupungin ja Naantalin Yrittäjien kanssa olimme toteuttamassa Meriverkostot 2017 projektia. Meriverkostot on meriteollisuusalan verkoistoitumis tapahtuma, jonka järjestävät Naantalin kaupunki ja Naantalin Yrittäjät.

Suunnittelimme tapahtuman graafisen ilmeen käyttäen Adobe InDesign ja Illustrator -ohjelmia, teimme kutsun näytteilleasettajille ja mediatiedotteen ja ylläpidimme tapahtuman facebook-sivua ja tuotimme sinne sisältöä. Kuvasimme ja käsittelimme videot Meriverkostoiden facebook -tapahtumaan. Videoissa Naantalin kaupungin elinkeinoasiamies Jorma Ranta sekä Naantalin Yrittäjien Kristiina Sundell kertovat tapahtumasta. Haastattelimme myös muutaman tapahtumassa puhujana olleen yrityksen ja haastatteluista teimme myös facebookiin sisältöä.  Ennen tapahtumaa olimme myös Naantalin satamassa järjestämässä pöytiä ja tuoleja paikoilleen ja teimme pohjakartan näytteilleasettajista.

Tapahtumassa hoidimme näytteilleasettajien sekä vieraiden vastaanoton. Pyysimme heitä täyttämään yhteystietolomakkeen, annoimme nimikyltin ja ohjelmalehtisen sekä ohjasimme näytteilleasettajat oikeille paikoille.

Uutuuksien tori ​

December 14, 2017

Timali, Rasekon aikuisopisto – markkinointiassistentit

Teimme Turun messukeskuksen kanssa yhteistyössä Rakenna & Sisusta -messuille Uutuuksien torin. Suunnittelimme ja toteutimme kokonaan Uutuuksien torin messukeskukselle. Hoidimme näytteilleasettajien kontaktoinnin, kartoitimme tuotteistuksen, suunnittelimme Adoben InDesign -ohjelmalla esitteet ja kyltit ja Adoben Illustrator -ohjelmassa teimme logon.  Suunnittelimme ja rakensimme myös alueen.

Please reload