Sisäinen, ulkoinen ja taloudellinen hyvinvointi

Olen viime vuosien aikana hurahtanut hyvinvointiin. Olen treenannut vuodesta 2015 3-4 krt viikossa. Treenit ovat pääasiassa erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuten tehomuokkausta sekä tanssillisempia tunteja ja välillä tulee myös lenkkeiltyä.
Omakotitalon suuren pihan työt lumien kolauksesta puutarhan tekemiseen tai puutalkoisiin käy myös treenistä aika ajoin. Urheilu on myös se minkä huomaan heti mielen tilassa, jos ei pääse urheilemaan. Olen myös vuoden 2017 aikana alkanut lukemaan mielen- ja elämänhallintaan liittyviä kirjoja ja kehittänyt paljon ajatusmaailmaani.

Olen aina syönyt vitamiineja, d-vitamiinia kokoajan ja muita vitamiineja kuureittain, mutta vasta kun otin vuoden 2016 syksyllä fitlinen optimaalisetin käyttöön, huomasin näiden vitamiinien myös vaikuttavan minuun.

Olin pitkään lasten kanssa kotona ja väsymys oli suurta, enkä nukkunut kunnolla, mutta Fitlinen vitamiineista sain siihenkin apua. Activize auttaa mm. vähentämään väsymystä ja uupumusta. En juo kahvia ollenkaan ja aiemmin join liian paljon mm. cokista saadakseni energiaa. Cokis vaihtui Activizeen ja limsoja olen viime vuoden aikana juonut alle 10 lasillista.

Viimeinen sysäys oli, kun yhtenä aamuna nieleskelin 6 tablettia vitamiineja veden kera kurkusta alas ja mietin, että mitä järkeä tässä on, kun en tunne mitään vaikutusta.
Nyt sekoittelen Fitlinen vitamiini jauheet veteen ja juon hyvänmakuiset vitamiinit nauttien mausta ja vaikutuksista.
 

Voit seurata minua instagramissa: @hyvinvointibymari

If you can dream it, you can make it happen. © 2017 by Mari