July 15, 2019

Tämän kesän lomamatka tehtiin Legolandiaan omalla autolla ajaen. Matkan varasimme edellisellä viikolla, ennen matkalle lähtöä.

Matkaan lähdimme torstaina 4.7. iltalaivalla ja perjantaina aamulla lähdimme Tukholmasta ajamaan Ruotsin läpi kohti Kööpenhaminaa, josta olimme...

May 20, 2019

Huomenna on päiväkodin kevätjuhla ja viemme aikuisille itsetehtyä ja rentouttavaa laventelijalkakylpysuolaa. Laventelikylpy rauhoittaa ja rentouttaa sekä laventelin eteerinen öljy tappaa bakteereita ja ehkäisee ihotulehduksia.

laventelikylvyssä on merisuolaa, kookosölj...

February 1, 2019

Tammikuu on ohi ja vuoden vaihteessa päätin olla ostamatta mitään ylimääräistä tai ainakin hyvin hyvin vähän. Kohti minimalistisempaa elämää pyrkiessä olen tyhjentänyt kotia ylimääräisestä tavarasta ja myös pyrkinyt estämään kotiinpäin tulevan tavaran määrää.

Tässä list...

December 21, 2018

Meillä joulut tulevat olemaan roskattomia, sillä lahjapaperit ja narut vaihtuivat ekolahjapussiin.

Kaikki tarpeellinen löytyi itseltä ennestään kotoa, joten mitään en joutunut ostamaan ekolahjapusseja varten. 

Lahjapaperit vaihtui itselläkin vuosi tai pari sitten voimapa...

December 14, 2018

Yhteistyö postaus

Åbloggaajat pääsivät ihastelemaan Floristiikka talon joulunäyttelyä sekä tekemään itselle omat kasviryijyt.

Vielä ehdit käydä ihastelemassa näyttelyä, ostamassa kukkia ja hakemassa ideoita itselle. Nämä kuvat eivät todellakaan tee oikeutta sille, kuinka...

December 13, 2018

Olimme mieheni kanssa kahdestaan viettämässä 10-vuotishääpäivää kaupunkilomalla Budapestissa.  Kaupunki valikoitui sen mukaan, että mieheni oli siellä töissä ja lähdin itse käymään siellä pidennetyksi viikonlopuksi. Koko matka tuli lopulta aika ex tempore, sillä tiista...

August 16, 2018

Tänä kesänä on moni käynyt Porissa asuntomessuilla. Itse en käynyt asuntomessuilla, mutta tehtiin päiväretki Yyteriin kaverin ja lasten kanssa. En voi muuta kuin ihastella paikkaa - niin kaunista. 

August 4, 2018

Kolmårdeniin järjestetään myös valmiita paketteja, mutta halvemmalla pääsee sinnekin ihan omatoimisesti menemällä. Voin lämpimästi suositella paikkaa niin pienemmille kuin isommillekin lapsille sekä myös aikuisille.

Erinäisistä syistä johtuen varasimme matkan vain 3 päi...

May 27, 2018

Kuulin työkaverilta raparperin kasvatukseen liittyvän asian, jota päätin kokeilla. 

Kun raparperit eivät saa valoa, niin ne eivät kasvata lehteä vaan vartta ja näin ollen varresta tulee maukkaampi ja parempi. 

Testattu ja toimii. Saavin alla kasvatetun raparperin varsi o...

May 2, 2018

Sain jokin aika sitten ystävältä mustan pinnatuolin, josta maalipinta oli jo kulunut. Maalasin sen JDL Vintage Paint, Dusty Green kalkkimaalilla utuisen vihreäksi. Olen ihastunut kalkkimaaleihin, sillä maalattava pinta ei tarvitse pohjatöitä tai esikäsittelyä. Maali on...

Please reload

Postaukset

Kaupunkiloma Budapestissa

December 13, 2018

1/2
Please reload

viimeisimmät postaukset

December 21, 2018

December 13, 2018

August 16, 2018

Please reload

arkisto
Please reload

#tags
Please reload

Follow Us
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

If you can dream it, you can make it happen. © 2017 by Mari