Tropical Beach

Hyvinvointi

Sisäistä ja taloudellista hyvinvointia

Olen viime vuosien aikana hurahtanut hyvinvointiin. Olen treenannut vuodesta 2015 3-4 krt viikossa. Treenit ovat pääasiassa erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuten tehomuokkausta sekä tanssillisempia tunteja ja lenkkeilen kerran viikossa läpi vuoden.
Omakotitalon suuren pihan työt lumien kolauksesta puutarhan tekemiseen tai puutalkoisiin käy myös treenistä aika ajoin. Urheilu on myös se minkä huomaan heti mielen tilassa, jos ei pääse urheilemaan. Olen myös vuoden 2017 aikana alkanut lukemaan mielen- ja elämänhallintaan liittyviä kirjoja ja kehittänyt paljon ajatusmaailmaani.

Olen aina syönyt vitamiineja, d-vitamiinia kokoajan ja muita vitamiineja kuureittain, mutta vasta  vuoden 2016 syksystä lähtien vitamiinilisät ovat ollut jokapäiväistä arkea. Keväällä 2021 löysin suomalaisen yrityksen, mikä tekee kotimaisista marjoista ja yrteistä vitamiineja, niin kiinnostuin heti.

Olin pitkään lasten kanssa kotona ja väsymys oli suurta kun lapset herätti monta kertaa yössä, enkä nukkunut kunnolla, mutta  vitamiineista sain siihenkin apua. Nykyään nukun kuin tukki, nukahdan nopeasti ja nukun sikeästi koko yön.

Flow auttaa mm. vähentämään väsymystä ja uupumusta. En juo kahvia ollenkaan ja aiemmin join liian paljon mm. cokista saadakseni energiaa. Nyt juon luonnonmukaista Flow energiajuomaa, jossa ei ole lisättyä sokeria, eikä tauriinia.

Kiinnostuin myös tulomahdollisuudesta, koska haaveena on vähentää palkkatöitä ja jättää ne pois jossain vaiheessa kokonaan ja tehdä pelkkää suosittelumarkkinointia ja elää vapaata elämää.
 

https://arcticnutrition.com/ref/SN734C

Tällä linkillä saat postikuluista alennusta.

Voit seurata minua instagramissa: @hyvinvointibymari